Agile People Coach Program

ICP-BAF, ICP-LEA och ICP-AHR

Morgondagens roll för HR och ledare

I framtidens arbetsliv kommer HR och ledare att behöva ta rollen som Agile People Coach och ha nödvändig kompetens för att förstå medarbetarnas behov, beteenden, teamwork och stöd för en framväxande strategi mot organisationens syfte.

En Agile People Coach arbetar i organisationen som anställd eller konsult med och vill sprida principerna och värderingarna till varje hörn av företaget. Du vill bolla idéer och bli inspirerad av en grupp likasinnade människor med samma mål: att öka verksamhetens flexibilitet och hjälpa organisationer på deras inlärningsresa/transformation genom att stödja HR och ledare att uppnå ett agilt tankesätt.

Ta din utveckling på allvar och välj detta program

En Agile People Coach är mer än en Agile Coach och kan vara ett karriäralternativ för traditionella chefer och HR-proffs.

En Agile People Coach har samma grundläggande förståelse för agila värderingar, agila verktyg och metoder som en Agile Coach. Det som särskiljer en Agile People Coach är ett fördjupat fokus på medarbetarutveckling. Under denna utbildning kommer du att lära dig hur man coachar människor att hitta en plats där de kan vara sitt bästa jag och skapa förutsättningar för människor att prestera tillsammans.

Lär dig hur den nya rollen för HR och ledare ser ut med vårt Agile People Coach Program. Hur Business Agility och det Agila tankesättet, samt hur dessa principer och värderingar bidrar till att forma organisationer som fokuserar på medarbetaren.

Ta chansen att investera i din personlige och yrkesmässiga utveckling. Anmäl dig till Agile People Coach-programmet idag.

Andra program

Vill du kika på alternativa program?

Lyft din kompetens med vårt program

För att få en bredare förståelse för organisatorisk agilitet har vi kombinerat tre kurser till ett program:

 1. Business Agility Foundations
  Du kommer att lära att förstå den förändring i tänkesätt som är nödvändig för att integrera agilitet i din verksamhet. Med nytt tankesätt och organisationsstruktur skapar du en mer anpassningsbar och snabbt reagerande affärsstruktur, vilket är avgörande i dagens dynamiska och nyskapande näringslivsklimat.
 2. Leading with Agility
  Att uppnå ett effektivt ledarskap börjar med att leda sig själv. Förbättra dina ledaregenskaper genom att utveckla en anpassningsbar och flexibel ledarstil. Denna kurs ger dig möjlighet att navigera i ledarskapets komplexitet med smidighet och anpassningsförmåga.
 3. Agility in HR
  Genom att arbeta agilit i HR kan du supportera din organisation till bli en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda en unik Employee Experience och skräddarsy din HR-verksamhet för att möta organisationens behov. Du kommer att förstå hur HR kan vara en katalysator för organisatoriska förändringar.
 4. Coach
  Förbättra din coachingförmåga genom att förstå vilka roller en Agile People Coach bör anta beroende på situationen. Detta hjälper dig att utveckla professionella coachingfärdigheter, utforska personliga drivkrafter och lära dig strategier för att lösa konflikter.

Business Agility Foundations

Leading with Agility

Agility in HR

Jag har en stark förmåga att inspirera till personlig utveckling, främja självmedvetenhet och ge individer möjlighet att nå sin fulla potential

Hitta ett datum för din nästa kurs

No event found!
Load More

Andra program

Login To Your Account

(Or Create A New One)

Glad you want to learn more!

Hello! I am Ingela, and I work with the core team at Agile People. I’d love to connect woth you and explore potential solutions.

You can write me an email or schedule a meeting to discuss further!