Om oss

Agile People har sedan 2011 engagerat sig i att hjälpa organisationer på deras resa mot större flexibilitet och högre prestationer, vilket leder till nöjdare kunder och ett förhöjt engagemang bland medarbetarna. Detta uppnår vi genom vår konsultverksamhet, personlig coaching och målinriktade utbildningsinsatser.

Våra utbildningsprogram har attraherat mer än 4500 personer från alla delar av världen, och vi har etablerat ett globalt nätverk av licensierade utbildare över hela jordklotet.

 

 

Hur vi kan hjälpa dig

Vi är din följeslagare på hela resan mot förändring och hjälper dig att navigera din unika resa. Vår målsättning är skräddarsy en strategi som tar dig i från där du är nu till din önskade destination.

Processen inleds vanligtvis med att väcka medvetenhet, fortsätter med utbildningsprogram för att bygga intern kompetens, och kompletteras med personlig rådgivning. Allt för att säkerställa en förändring som inte bara är meningsfull utan också bestående.

 

 

Medvetenhet

Vi bistår ditt företag i att utforska de underliggande drivkrafterna för förändring, betonar vikten av ett nyttt tankesätt och förklarar hur nya arbetsmetoder kommer att förstärka medarbetarengagemanget samt öka kundtillfredsställelsen och resultaten.

Agile People är en populär ofta anlitade som talare vid olika konferenser, seminarier och evenemang.

 

person using laptop

Vi utbildar din organisation att mästra den agila resan genom att leverera skräddarsydda program, workshops och digitala utbildningar.

Vår ambition är att skapa ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder, och vi är dedikerade till att säkerställa att ni når era mål.

black smartphone near person

Våra erfrana konsulter engagerar sig helhjärtat i ditt företags unika utmaningar, och guidar er genom alla steg på den agila resan och säkerställer att den agila arbetsmetodiken integreras fullständigt i er verksamhet.

Våra konsulter har goda resultat med effektivt rådgivning och coachning, som hjälper dig att navigera i förändringsprocessen och säkerställer att du behåller nya kunskaper och färdigheter.

"Din människosyn påverkar hur du strukturerar ditt ledarskap och dina styrningsprocesser."

Människocentrerade Värderingar

I Agile People tror vi att företag som sätter människan i centrum har högre medarbetarengagemang och uppnår bättre resultat. Vi vill hjälpa organisationer att skapa förutsättningar för att bli en lärande organisation med kontinuerliga förbättringsprocesser, vilket leder till en konkurrensfördel eftersom man blir mer innovativa än konkurrenterna.

Vi finns här för att stödja er resa mot att bli en organisation som sätter människan i centrum. Vi inspirerar ditt företag att förstå behovet till förändring, utbildar dina medarbetare att genomföra förändringsresan och coachar dig genom hela omvandlingsprocessen.

Vårt team arbetar nära våra kunder för att säkerställa att omvandlingen passar deras företags behov och sammanhang.

Det handlar helt om att skapa förutsättningar för att säkerställa att all potential hos medarbetarna tas tillvara i ditt företag!

Vårt team

Martin Berg

Martin Berg har mer än ett decenniums erfarenhet som agil coach och expert inom förändringsledning, dedikerad till att hjälpa organisationer att förbättra sina agila metoder. Hans tillvägagångssätt kombinerar en djup förståelse för mänsklig dynamik med hans förmåga att skapa flexibla, motståndskraftiga system som främjar innovation och effektivitet.
Martins mål att förbereda och stärka organisationer för en bättre framtid genom att nyttja den mänskliga potentialen som vi alla har inom oss.

 

Ingela Moene

Ingela är en HR-ledare med omfattande erfarenhet inom global HR strategi och ledarskapsutveckling. Med en bakgrund i ledande befattningar önskar hon att stödja individer, ledningsteam och hela organisationen i deras strävan efter Business Agility. Hon förespråkar en medarbetarcentrerad företagskultur som en nyckelfaktor för att effektivt uppnå strategiska mål.

Daniel Wester

Jag brinner för människor och ledarskapsutveckling. Jag är en erfaren coach inom Agile och Lean, och hur man kopplar ihop metoderna och principerna för konkreta resultat. I kundorganisationer är jag bra på att hjälpa människor och team att gå framåt genom att skapa fysiologiskt säkra miljöer.

Pia-Maria Thorén

Pia-Maria, grundare av Agile People och författare till Agile People, är specialiserad på att driva organisatorisk agilitet genom HR, ledarskap och motivation. Hon skapar arbetsplatser där medarbetarna presterar bättre och känner sig engagerade, och bidrar till framgångsrika omvandlingar ur både ekonomiskt och mänskligt perspektiv

Anders Frantz

Jag är en erfaren ledarskaps- och organisationscoach som brinner för att skapa förutsättningar för människor och organisationer att bli sina bästa jag och successivt förändra det organisationella systemet så att det harmoniserar med värdeskapandet.

Mikael Leinsköld

Mikal hanterar tekniska frågor och kursupplägg och erbjuder sin hjälp med en positiv attityd. Han kombinerar en stark social kompetens med teknisk expertis.

Nyheter

Det senaste från Agile People

Login To Your Account

(Or Create A New One)

Glad you want to learn more!

Hello! I am Ingela, and I work with the core team at Agile People. I’d love to connect woth you and explore potential solutions.

You can write me an email or schedule a meeting to discuss further!